Honeywell Voyager 1200g

Лазерният баркод скенер на световно известната марка Honeywell, модел Voyager® 1200g, е базиран върху платформата нa един от най-продаваните лазерни баркод скенери в света. Този модел предоставя отлично качество на сканиране на почти всички линейни баркодове, включително на такива с лошо качество и повреди. Скенера е обновен с опция за открива обекта на сканиране,  с автоматично откриване в позиция на ‘стойка’ и възможност за конфигурация на скенера. Всичко това позволява на Voyager® 1200g да заеме водещо място в класа си по показател сканиране, което е предпоствка за високата производителност. Модела Voyager® 1200g лазерен скенер осигурява отлична производителност на сканиране, съчетана с надеждна конструкция и дизайн, предоставящи едно универсално решение за сканиране в една равнина.

Изключителното представяне при сканиране на баркодове с лошо качество и повредени баркодове, поддържа високата производителност на скенера и осигурява безпроблемна работа при сканиране. Това свежда до минимум необходимостта от ръчно въвеждане на баркодове (цифрите от самите баркодове).

Изключително улеснена и опростена е инсталацията на Voyager® 1200g. Има възможност за сглобяване на стойката без необходимост от допълнителни инструменти. Откриването и конфигурирането на интерфейса на баркод скенера, както и на режима  ‘на стойка’ става автоматично, което допринася за бързата и надеждна инсталация на продукта за работа.

Съвременният ергономичен дизайн осигурява комфорт и висока производителност, съчетан с елегантен и лек корпус, който се вписва добре в повечето ръце, осигуряват удоволствието от работата с Voyager® 1200g.

CodeGate® технологията позволява да се гарантира на потребителите, че желания баркод е сканиран преди предаването на данни, което прави модела идеален за използването му в различни приложения, като желаното приложение се избира от режим –”меню”.

Голямото разнообразие от интерфейси, които поддържа Voyager® 1200g, минимизира разходите, като предоставя възможност за свързване на баркод скенера чрез USB, клавиатурен емулатор и RS232 интерфейси.

Предимства:

• Добро съотношение цена - качество;

• Компактен размер;

• Ергономичен дизайн;

• Добавено декодиране на GS1;

• 5 години гаранция.


Тегло125 гр.
Размери (ДхШхВ)180 мм x 66 мм x 97 мм
Захранващо напрежение5 V +/- 5%
Консумация в работен режим700 mW, 140 mA, 5V
ИнтерфейсиUSB,RS232,KBW (Keyboard Wedge)
Работна температураОт 0°C до 50°C
Температура при съхранениеОт -20°C до 60°C
Влажност на въздуха5% до 95% относителна влажност без конденз
Удароустойчивост1.5 м
Защита от замърсяване IP 42
Осветеност0 до 70,000 лукса
Изображение на сканиращото полеЕдинична сканираща линия
Скорост на сканиране100 сканирания за секунда
Контраст на баркода10% минимум разлика в нивата
Допустим ъгъл на сканиранепо хоризонтала - 30°
Декодиращи възможностиЧете стандартни 1D и GS1 баркодове
Гаранция5 години от производителя
Консумация в режим на готовност350 mW, 70 mA, 5V