Best Seller

Honeywell Genesis XP 7680g

Honeywell Genesis XP 7680g е скенер от типа „свободни ръце“, който ще впечатли клиентите Ви като същевременно увеличава производителността. Притежава изключително ефективна технология за сканиране на Honeywell - “XP”, съчетан с елегантен дизайн отличаващ се с изчистени линии и сканиращо поле в топъл, бял цвят. Компактните размери го правят идеален за всякакъв вид търговска среда.

Повишена продуктивност. Genesis XP се отличава с 20% по-бърза скорост на сканиране и по-голяма площ на сканиране от предишните продукти. Доказаната на практика технология XP на Honeywell се справя с лошо отпечатани и повредени баркодове с лекота. Чрез 1-мегапикселовата си камера за изображения и бърз четири- ядрен процесор, Genesis XP чете баркодовете бързо като допуска и високо ниво на толерантност към движение на сканираната повърхност, което води до по-малко повторения, позволявайки по- голяма продуктивност в ежедневната дейност.

С мисъл за потребителите. Компактният и модерен дизайн предлагат естетическо удоволствие на клиентите, а 360-цветният LED пръстен подчертава целевата област за сканиране и осигурява ясна обратна връзка. Топлото осветление с бяла светлина е по-приятно за окото, а автоматичното разпознаване на обекти напълно изключва инцидентно сканиране без предоставен баркод.

Гъвкавост и адаптивност. Genesis XP е проектиран с мисъл за гъвкавост, което му позволява лесно да се адаптира към различните изисквания на работното място. Свалящата се и регулируема компактна стойка, както и ъгловата точка за закрепване на кабела ще позволят на продукта да бъде поставен почти навсякъде. Бутонът, монтиран отгоре, е идеално поставен за лесно задействане при нужда от ръчно сканиране. Линия от допълнителни аксесоари за интелигентно монтиране ще бъдат на разположение за Genesis XP, поддържащи монтаж на стена, POS монтиране и обърнати надолу инсталации. Вграденият спомагателен порт за разширение ще поддържа бъдещи аксесоари, които да помогнат за бързата адаптация за предстоящи нужди и изисквания.

Булнекс АД е платинен партньор и единствен оторизиран гаранционен и извън-гаранционен сервиз на Honeywell за територията на Република България.

Спецификации

Механичини/ Електрически

Размери

80 х 40 х 105 мм.

Тегло

340 гр.

Интерфейсни входове

USB, RS-232, Keyboard Wedge, IBM46xx (RS485)

Декодиращи възможности

Пространствен скенер 1280 х 800 пиксела

Декодиращи възможности

1D, 2D, PDF, Dotcode, Digimarc supported

Гаранция

Три години производствена гаранция

Удължаване на гаранцията

Възможност за удължаване на гаранцията до 5 години

 

Окръжаваща среда

 

Оперативна температура

От 0 до 50 градуса по Целзий

Влажност

От 0до 95% без конденз

Удароустойчивост

Тестван от 50 пъти от  1,5 метра

Защитеност

IP52

Осветеност на баркода

От 0 до 100 000 лукса

Разстояние за декодиране

Скенерът декодира баркодове дори при допрян етикет до дисплея благодарение на Snapdragon 801 четири – ядрен

Почистване с дезинфектант

Корпусът на Genesis XP 7680 позволява използването на дезинфектиращи средства


Булнекс АД е платинен партньор и единствен оторизиран гаранционен и извън-гаранционен сервиз на Honeywell за територията на Република България.