За Булнекс

През юни 2001г. се основава компанията 'Булнeкс Инженеринг' ООД, с предметна насоченост - предлагане на хардуерни решения. На по-късен етап фирмата поставя акцент на следпродажбеното обслужване на клиентската си мрежа. Булнекс специализира в хардуерна поддръжка и осигурява такъв абонамент на фирми от всякакъв клас.

Високо-квалифицираният екип от специалисти предлага 24-часова лицензирана техническа помощ чрез непрекъсната телефонна поддръжка, тип `hot line`. Булнекс поддържа повече от 20 000 реално работещи устройства в областите на развитие: търговия, банкиране, дистрибуция, финанси и човешки ресурси.

От 2008г. стартира разработването на дилърска мрежа в 26 областни града - с цел пълно обхващане на потенциалните клиенти и реализирането на нови пазари.

Продължава ползотворното сътрудничеството с партньорите на фирмата от целия свят – производители на високотехнологични хардуерни устройства за търговската и производствена сфера. Булнекс е ексклузивен представител на METTLER TOLEDO - Германия, както и на други световни бизнес лидери като S.A.M. Kuchler и THALES e-Transactions. Специализира в поддръжката на продуктовата им гама както и в сертифицираното обслужване на оборудването на утвърдени производители като Diebold Nixdorf, DataLogic, Honeywell, PSC, SATO, DLog и др. Булнекс гарантира най-добрите хардуерни решения за своите клиенти от позицията си на официален представител за България и сертифициран бизнес партньор.

От датата на основаването си, юни 2001г., до сега фирмата търпи постоянно развитие, съобразено с динамиката на технологичния, икономическия и потребителски -ориентирания пазар. В тази връзка клиентската й мрежа непрекъснато се доразвива и обогатява с: търговски вериги /част от които са: Супермаркети Хит, Карфур, PLUS, Lidl, Пикадили, Фантастико, Метро Кеш енд Кери, СВА/,retail и utility компании /Е-Oн България и БТК, аптечни центрове/, бензиностанции, индустриални и логистични фирми др.

Дейност на фирмата

Позиционирана на пазара на високотехнологични продукти, „Булнекс” АД съставя индивидуални проекти, инсталира хардуер и софтуер, осигурява гаранционна и извънгаранционна поддръжка и информационно обслужване, снабдява с консумативи и решава текущи казуси, свързани с промени на бизнес средата.

Компанията участва в създаването на цялостни проекти за управление на търговски обекти, индустриални складове, производства и др.

Правилното и максимално ефективно експлоатиране и поддръжка на хардуерните устройства и софтуера се постига чрез обучение на персонала, което Булнекс предлага и гарантира надеждност при работа с тях.

История

 • Съвместно със СИС Технология АД успешно бяха разработени и инсталирани терминали на самообслужване в различни търговски сфери.

  2018
 • Булнекс стартира Оn-line магазин.

  Разшири търговския си отдел, който вече наброява 10 човека.

  Към сервизните локации бе добавен и гр. Ловеч.

  2017
 • Булнекс завърши съвместния проект със СИС ТЕХНОЛОГИЯ и Wincor Nixdorf - новият фискален принтер БУЛПРИНТ.

  Финализиран бе проектът за оборудване на търговците на Софарма с мобилни терминали Honeywell.

  Компнията смени централният си офис в София. Новият адрес е: Ави бизнес център, Бул. "Цариградско шосе" 60, ет.2, п.к 1784

  2016
 • Булнекс бе номиниран и избран за победител в категория "Най- голяма сделка за 2014 г. ", регион Източна Европа.

  Едни от най-големите български компании Стинг и Овъргаз се довериха на нашите решения.

  2015
 • Булнкес стана основен Платинум партньор на американската комапания Honeywell, която закупи Intermec.

  Към портфолиото от големи проекти и доволни клиенти бяха добавени Speedy и ЧЕЗ.

  2014

Политика по качеството

Кариери

Високо технологичният бизнес, в който фирмата ни функционира, налага търсенето и инвестирането в богатството на мотивирани и компетентни специалисти с желание за работа по специалността си.

Насърчаваме непрекъснатото развитие на знания и умения като предлагаме отлични условия на труд и мотивиращо възнаграждение.

Остават ви 300 символа

 • Избор на Файл Промени x
 • Избор на Файл Промени x
 • Избор на Файл Промени x

Контакти