Best Seller

Мобилен компютър CT30XP

CT30 XP е  издръжлив, универсален бизнес инструмент, който осигурява изключително надежден достъп до данни и комуникации за мобилните работници на първа линия. Продуктът съчетава елегантен дизайн с удобството на мобилен телефон от висок клас, като същевременно осигурява устойчивост, управляемост и функционалността, от които зависи сериозният бизнес.

В комбинация със софтуерите на Honeywell като Operational Intelligence, Smart Talk унифицирани комуникации и Smart Pay безконтактно плащане. CT30 XP е идеалната платформа, върху която фирмите в търговията на дребно, здравеопазването и доставките могат да си осигурят ефективни решения. Изграден върху платформата Mobility EdgeTM, CT30 XP осигурява възвръщаемостта на инвестициите, изисквана от сериозния бизнес. Продуктът използва най-новите технологии за процесор и памет осигурявайки години на висока производителност с гарантирана поддръжка от Android 11 до поне Android 13 и ангажирана поддръжка за Android 14 и 15, в зависимост от осъществимостта.

Елегантен, лек, удобен за използване,  CT30 XP е терминал, който се отличава от конкурентите си. За разлика от типичните потребителски телефони, при които е наблегнато на дизайна, а не на издръжливостта, CT30 XP е тестван многократно от 1, 2 м върху бетон при температура от  -10°C до 50°C и 500 пъти от 0, 5 м. Яркият дисплей с висока разделителна способност (2160 x 1080p) позволява качествени изображения, елегантна визуализация и въздейсващи видеа, поддържайки модерен софтуер с редица полезни приложения. Бутонът PTT и 8-мегапикселовата предна камера позволяват ефективна и интуитивна комуникация с партньорите и клиентите Ви.

Първокласният набор от функции на CT30 XP се допълва от дългия му жизнен цикъл, като гарантира производителност през целия живот на устройството. Поддръжката на Wi-Fi 6  увеличава надеждността на връзката, обхвата и пропускателната и способност осигурявайки по-добро изживяване при гласови или видео комуникации. Високопроизводителният скенер FlexRange™  удвоява стандартния обхват на сканиране, без да компрометира скоростта или да разширява размера на устройството.

CT30 XP се предлага и във вариант с корпус издръжлив на дезифенктанти. Тестван с 34 одобрени почистващи разтвора по няколко пъти за час.

 

Предимства:

  • -          Част от платформата Mobility Edge, позволяваща стабилност, издръжливост, продължителност на работния живот, оптимизация на работния процес.
  • -          Елегантен дизайн, съчетан с удобство при работа с терминала.
  • -          Wi-Fi 6, който увеличава обхвата на действие, консумира по- малко електроенергия.
  • -          Сканиращият механизъм – Flex Range, позволява бързо и най- вече акуратно сканиране на необходимите Ви баркодове.
  • -          Мобилният компютър CT30 XP е наличен и във вариант – healthcare, което позволява употребата му в медицински заведения.

 

Дисплей

 

5.5 инча Full HD, 2160 x 1080, капацитивен тъч с подстветка. Gorilla glass 5

 

Процесор

Qualcomm QCS4290/ QCM4290 Octa-core, 2.0GHz

Операционна система

Android 11 до Android 13 минимум. Android 14 и Android 15 предстои

 

Памет

4 GB DDR4/ 64 GB UFS Flash; 6 GB DDR4/ 64 GB UFS Flash

 

Допълнителна памет

micro SD slot до 512 GB

Клавиатура

Софтуерна + Скан бутон

Скенер

2D Flex Range или 2D S0703

Оперативна температура

от -10 до 50 градуса

 

Складова температура

от  -30 до + 70

 

Влажност

от 5 до 95% без конденз

 

Издръжливост

Тестван многократно 1,2 метра върху бетон от -10 до +50

 

Издръжливост на външна среда

IP67

 

Комуникации

WLAN, WWAN, Wi-Fi 6, UMTS/ HSPA+, GSM, Bluetooth, 2nd BLE, NFC, PTT, GPS

 

Камера

13 мегапикселова камера с автофокус – задна, 8 мегапикселова предна камера

 

Батерия

Li-Ion, 3.6V, 3400mAh смарт батерия с диагностика

 

Гаранция

1 година

 

Удължена гаранция

Опция