Honeywell Orbit HF680

Новият презентационен скенер на Honeywell Orbit HF680, притежава неочакван, но много елегантен дизайн, съчетан с производителност и подходяща за търговците на дребно цена.

Този скенер ще допадне не само на бизнеса, но и на техните клиенти благодарение на своята бързина при декодиране на 1D и 2D баркодове, на такива с нарушена цялост, както и с ненатрапчивия режим на работа. Ниско-профилните вдлъбнати LED светлини осветяват баркода, който трябва да бъде декодиран без да дразнят очите на оператора или клиентите, след което автоматично се изключват, когато скенерът Orbit HF680 спре да бъде използван.

Бързина при сканиране

Със своя мегапикселов сензор и 1 Ghz процесор, сканирането на Orbit HF680 ще ускори обслужването на клиенто- потока през касите.

Опростена интеграция на скенера

Чрез помощната програма на Honeywell – EZConfig имате възможност за бързо интегриране и конфигуриране на скенера Orbit HF680. Инсталациите с OPOS / JPOS драйвери, които осигуряват съвместимост на скенера с различни POS системи вече не са препятствие и за клиенти без IT департамент.

Съвременен стил

Дизайнът на скенер Orbit HF680 е колкото необичаен, толкова и вълнуващ. Може спокойно да го представите като част от обстановката на обекта или да го съчетаете с ваша идея за интериора.


Страхотна цена

Цената на този модерен, стилен, високо- скоростен баркод скенер е подходяща за всеки търговски обект. Попитайте търговците на Булнекс и ще останете доволни.

По- подробна информация за баркод скенер Orbit HF680 от нашия сайт може да прочетете ТУК

Повече за баркод скенер Orbit HF 680 от страницата на Honeywell може да прочетете ТУК


Булнекс АД е платинен партньор и единствен оторизиран гаранционен и извън- гаранционен сервизен център за продуктите на Honeywell за територията на Република България