Нова серия терминали от Honeywell

70-та серия мобилни компютри на Honeywell - CK70 и CN70, намира логичното си продължение в серия 75 - CK75 и CN75.

Запазват се силните им страни - високо IP, дълъг работен живот - над 7 години, изключително здрави на натоварвания и механични въздействия. Добавят се нови функционални възможности, като основната е поддръжката на две операционни системи - Windows 6.5 и Android 6.0 Marshmallow. Мобилният компютър CK75 има опция за работа в хладилни камери чрез механизъм, който подгрява дисплея. Повишена е паметта, подобрени са параметрите на процесора, оптимизирана е работата на батерията и комуникациите. Аксесоарите се запазват и за двете серии, и могат да бъдат използвани при замяна на моделите.

Както и при предишните модели, така и в тази серия, CK75 е предназначен за складова дейност, но вече с възможност за работа под Андроид операционна система, докато CN75 е основно предназначен за работа в полеви условия. Подобрената работа на батерията позволява целодневната им употреба.

Повече за CN75, може да прочетете в нашия сайт ТУК.

Повече за CK75, може да прочетете в нашия сайт ТУК.
 

Като платинен партньор на Honeywell и единствен оторизиран сервизен център за територията на Република България, Булнекс предлага освен споменатите модели, и тяхното внедряване, гаранционна и извънгаранционна поддръжка.

Възползвайте се от нашите сервизни планове или изгответе Ваш, индивидуален такъв.