Етикетен баркод принтер E-Class Mark III

Икономичният клас принтери на Datamax-O'Neil (E-economic) са представени от Mark III.

Комбиниран печат (термо-директен или само директен), поддръжка на множество комуникации, лесен за поддръжка - това са само част от функциите, които правят този принтер един от най-продаваните.  В Mark III, характерната за икономичния клас баркод принтери пласмаса е двойно подсилена, с концетрични панти, осигуряващи здрава и надежна структурна цялост. Наличен e в три разновидности - Basic, Advanced, Professional.

Дизайнът на етикетния баркод принтер позволява бърза и лесна смяна на консумативите или карбоновата лента, като същевременно ( налично само в професионалния клас), може да се увеличи пространството за по-голям диаметър на етикетната лента.

Комуникациите - wireless и Bluetooth, както и възможността за работа на батерия, предоставят свобода за действие на различни работни места. Не са необходими инструменти или познания, за да бъдат сменени принтерната глава или валяците, които са консумативи. Етикетният принтер E-Class Mark III, е отличен избор за приложение в търговията на дребно и леката промишленост.

По-подробна информация от нашия сайт може да получите ТУК.

Повече за E-Class Mark III,  от страницата на Honeywell, може да прочетете ТУК.

Булнекс АД е платинен партньор и единствен оторизиран гаранционен и извън-гаранционен сервиз на Honeywell за територията на Република България.