Нов мобилен компютър CT37

Honeywell представи новия мобилен компютър CT37, предназначен за търговията на дребно, логистиката и здравеопазването

Honeywell официално представи новия си мобилен компютър CT37, който обещава да промени ежедневната работа на предните линии в индустрии като търговията на дребно, логистиката и здравеопазването. Създаден на платформата Mobility Edge™, устройството е с лек и удобен дизайн, който осигурява непрекъсната продуктивност на полевите служители.

Платформата Mobility Edge™ предлага стабилна, сигурна и издръжлива основа, върху която бизнесите могат да изграждат своите решения. CT37 разполага с бъдещосъвместима архитектура, която защитава инвестициите на потребителите, благодарение на дългосрочната поддръжка на Android до версия А18.

Калъфът на устройството е проектиран да издържа на чести дезинфекции, включително с агресивни химикали. Създаден е да устои на многократни почиствания с 34 различни вида почистващи препарати, което го прави идеален за среди, където хигиената е от ключово значение.

CT37 е оборудван с най-новите технологии за свързаност – 5G и Wi-Fi 6E, които осигуряват стабилна връзка както на закрито, така и на открито. С поддръжка на частни 5G мрежи, CBRS и Wi-Fi 6E, устройството гарантира, че полевите служители винаги ще бъдат свързани.

Honeywell комбинира CT37 със своите мощни софтуерни решения като Operational Intelligence, Smart Talk за обединена комуникация и Smart Pay за безконтактни плащания. Това прави устройството подходящо за изграждане на ефективни решения в търговията на дребно, здравеопазването, както и в транспорта и логистиката.

CT37 разполага с функция за горещо сменяеми батерии, което елиминира нуждата от спиране на работа при подмяна на батерията, осигурявайки удължена оперативна работа без прекъсвания.

За допълнителна сигурност, устройството е оборудвано със защитен елемент (SE), който предпазва от дигитални заплахи и осигурява физическа защита на данните.

С всички тези иновации, новият CT37 на Honeywell се позиционира като оптимално решение за бизнеси, които търсят устойчивост, сигурност и ефективност в своите ежедневни операции.


Повече за мобилен компютър CT47 ще може да прочетете на нашия сайт от ТУК

Булнекс АД е платинен партньор и единствен оторизиран гаранционен и извън- гаранционен сервизен център за продуктите на Honeywell за територията на Република България