Honeywell Orbit 7120

Orbit 7120: е най-продаваният презентационен скенер. Няколко са причините за това. Нека започнем от тук: Скенерът Orbit 7120 е иновативен, елегантен, с награда за дизайн, който е подходящ за приложения при търговия на дребно, където пространството е ограничено.

Скенерът Orbit е с оптимизирана производителност и скорост на декодиране.

Търговците на дребно могат да защитят своите POS инвестиции с безплатни актуализации на фърмуер- а чрез софтуера MetroSet 2 и стандартен компютър.

Вградената RF EAS антена (само при скенер Orbit 7180) повишава ефективността чрез едновременно деактивиране на RF EAS тагове и декодиране на баркодове.

Сканиращото поле е от 20 линии в мрежа осигуряващо агресивно сканиране.

Регулируема глава позволява на потребителите да наклонят скенера на 30 ° за целенасочено сканиране на по-големи продукти.

Серията Orbit се отличава с награден дизайн, който е: елегантен, компактен, лек и здрав. Формата му позволява ръчно сканиране на големи обемисти предмети. И за допълнителна гъвкавост, сканиращата глава може да бъде наклонена в рамките на 30 градуса, за да не се налага обемисти стоки да се вдигат.

Възможността на скенера да актуализира фърмуер- а си чрез безплатният патентован MetroSet ™: 2 софтуер на Honeywell за конфигуриране, защитава инвестициите в дългосрочен план дори при промяна в POS системата или софтуера.

Спецификации

Механичини/ Електрически

Размери

105 х 102 х 150 мм.

Тегло

410 гр.

Интерфейсни входове

USB, RS-232, Keyboard Wedge, IBM46xx (RS485)

Тип сканиращ механизъм

1D скенер, Omni- directional

Декодиращи възможности

1D, GS1 DataBar

Гаранция

Три години производствена гаранция

Удължаване на гаранцията

Възможност за удължаване на гаранцията до 5 години

 

Окръжаваща среда

 

Оперативна температура

От 0 до 40 градуса по Целзий

Влажност

От 5 до 95% без конденз

Удароустойчивост

Тестван от 1,2 метра

Защитеност

Срещу прах и частици

Осветеност на баркода

От 4842 лукса