Best Seller

Мобилен терминал EDA51

Мобилният компютър EDA51 е изграден върху операционна система Андроид. Разполага с перфектната комбинация от интегриран скенер, мощен процесор, интуитивен интерфейс със сензорен екран вградени в елегантен корпус. Терминалът EDA51 е идеалният избор за малки и средни предприятия, разносна търговия, магазини.

Проектиран за малкият и среден бизнес, Honeywell влага в него многобройни полезни функции и аксесоари, които да подобрят изпълнението на ежедневните задачи.

Мобилният терминал EDA51 е част от новата линия мобилни компютри на Honeywell с осигурена поддръжка на операционната система за 5 години, от Андроид O до Андроид Q

Големият 5 инчов тъчскрийн с интуитивен интерфейс позволява бързо да бъдат усвоени основните функции. Процесорът Qualcomm осигурява бързина на изпълнение на задачите, а литиево- йонната батерия гарантира непрекъснат работен процес.

Един от най- добрите скенери в класа си, N6603, успява да декодира дори повредени баркодове, а 13 мегапикселовата камера да послужи за качествени снимки на документацията или като доказателство при предаване на стока.

Елегантният дизайн и лекотата не бива да Ви подвеждат. Мобилният терминал EDA51 е тестван многократно върху бетон от 1,2 метра, а защитният показател – IP64, Ви позволява да го ползвате дори в замърсена среда.

Магазините, малките и средни предприятия са подложени на огромен натиск да подобрят обслужването, да изпълнят завишените изисквания за качество, за да могат да останат конкурентно способни. Мобилният компютър EDA51 е чудесен помощник в осъществяването на тези изисквания. Чрез него, мобилните търговци обработват по- бързо, съответно повече на брой заявки, изпращат ги веднага към склада, давайки повече време на складовите работници да организират стоките качествено и в срок.

Всички изброени предимства не са за сметка на цената. Напротив, това е терминалът с много добро съотношение цена – качество.

Мобилният компютър EDA51 е защитен до 5 години от нови версии на операционната система. Три години от системния разработчик и две години от Honeywell. Към това трябва да прибавим и пълната съвместимост с аксесоарите на предишният модел EDA50, което намалява първоначалната инвестиция и допълнително повишава възвръщаемостта й.


Предимства

  • Идеалната комбинация от функционалност, аксесоари и цена за леката промишленост включваща: DSD, Pick-up and delivery, Retail
  • Лесен за ползване, голям дисплей, комфортен дизайн, използва се и като мобилен телефон, издръжлив
  • Мощен осем- ядрен процесор
  • Батерия, която издържа на целодневен работен режим
  • Скенер N6603, пространствен скенер за 1 и 2D баркодове, дори и повредени, снимки чрез скенера или вградената камераБулнекс АД е платинен партньор и единствен оторизиран гаранционен и извън-гаранционен сервиз на Honeywell за територията на Република България.
  • Булнекс АД е платинен партньор и единствен оторизиран гаранционен и извън-гаранционен сервиз на Honeywell за територията на Република България.

Технически спецификации

Физически характеристики

Размери – 157 х 78.2 х 16.9 мм

Тегло – 272 гр.

Дисплей – 12.7 см. / 5 инча /

Резолюция – 1280 х 720 HD

Подсветка LED

Тъчскрийн – капацитивен мулти- тъч

Околна среда

Оперативна температура – от – 10 до + 50 С

Складова температура – От – 20 до + 70 С

Влажност – от 10 до 90% без конденз

Издръжливост – Тестван многократно от 1,2 метра върху бетон на стайна температура

Здравина – Тестван 300 пъти от 0,5 метра

Ниво на защитаIP64 на целия терминал

Системна архитектура

Процесор Qualcomm Snapdragon SDM450, 1.8 GHz осем ядрен.

Памет 2 GB RAM/ 16 GB Flash

Операционна система – Андроид 8

Повишаване на паметтаMicro SD карта до 128 GB

Камера – 13 мегапиксела

Интерфейс на терминалаMicro USB 2.0

Батерия Li- Ion, 3.8V, 4000 mAh

Вътрешна батерия – 10 минути чрез super cap

Време за зареждане – 4.5 часа

Работно време на батерията  - 12 часа

Индикиращи статуси на батерията – червен/ зелен/ син

Сканиращ механизъмHoneywell N6603, 2D

Сензори – Акселератор, светлинен и проксимален

Език – Английски

Комуникация

WLAN – IEEE 802.11 a/ b/ g/ n/ ac

WWAN:

-          GSM/ EDGE: Bands 2, 3, 5, 8

-          UMTS/ HSPA+: Bands 1, 2, 4, 5, 8, 9, 19

-          CDMA 1xRTT/ EVDO: BC0, BC1, BC6

-          FDD- LTE: Bands 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 9, 19, 20, 26

-          TDD- LTE: Bands 38, 39, 40, 41

NFC: Интегрирана в терминала

GPS поддържани протоколи: Simultaneous Receiver Support for GPS, GLONASS, BelDou

Аксесоари

Стандартни

Комуникационен кабел USB / осъществява комуникация с компютър, захранва терминала чрез адаптор за електрическата мрежа /, Адаптор с USB вход

Допълнителни

Handstrap, Ръкохватка, Док станция единична с допълнително гнездо за батерия, Док станция четворна за захранване на четири батерии, Док станция четворна за захранване на четири терминала

Гаранция

Една година заводска гаранция

Булнекс АД е платинен партньор и единствен оторизиран гаранционен и извън-гаранционен сервиз на Honeywell за територията на Република България.