Нов мобилен терминал CN80

Honeywell пусна на пазара нов терминал – CN80,  който е първият от типа - мултифункционален.

Предназначението на CN80 са складовите операции, но възможността да бъде оборудван с GPRS и GPS позволява да бъде използван и за мобилна търговия. Специализираните аксесоари, като адаптор за захранване от запалката на автомобил, стойка за автомобил спомагат за използването му от мобилните търговци.

Мобилният терминал CN80 е с мощен процесор, осем ядрен, 4 GB RAM и възможност за увеличаване на допълнителната памет до 512 GB, което е напълно достатъчно за всякакви приложения и всякакви натоварвания.

Мултифункционалността на мобилния компютър CN80 се допълва и от възможността да бъде използван в хладилни помещения с възможна поява на конденз, от който терминалът е защитен чрез отопляем дисплей.

Освен мощният и бърз скенер на Honeywell – 6603ER, като избор CN80 може да бъде оборудван с близко- далечният скенер EX20, сканиращ от 15 сантиметра до 20 метра.

Както мобилният терминал CT60, така и CN80 , са под операционна система Андроид, като е гарантирана поддръжката на минимум 4 версии, което позволява дългогодишното им използване без нужда от допълнителни промени по софтуера.

Използването на общата хардуерна и софтуерна платформа на Honeywell – Mobility Edge – осигурява оперативна ефективност, намаляване на текущите разходи, използването на еднии същи приложения на различни устройства.


По-подробна информация за мобилен компютър CN80 от нашия сайт може да прочетете ТУК.

Повече за мобилен компютър CN80 от страницата на Honeywell може да прочетете ТУК.

Булнекс АД е платинен партньор и единствен оторизиран гаранционен и извън-гаранционен сервиз на Honeywell за територията на Република България