Баркод принтер Honeywell PD45

Новият принтер на Honeywell PD45 e  проектиран с минимум вътрешни механични части и изцяло метална структура. И двата принтера, PD45S/PD45 са здрави и издръжливи на натоварвания. Това дава на принтера, компактен и елегантен външен вид, подходящ за използване в широк спектър от настройки и приложения.

PD45S/PD45 работи с процесор Arm Cortex-A7 / 800Mhz, 128MB памет и 128MB DDR3 SDRAM. Той разполага с усъвършенствана индустриална печатаща глава, която поддържа както директен термотрансферен, така и термотрансферен режим на печат. Патентованата технология за двоен сензор на Honeywell поддържа функция за динамично позициониране, която осигурява минимална височина на етикета от 5 mm и точност на вертикално положение от 0,5 mm (PD45S) и 0,75 mm (PD45). Два комплекта регулируеми валове за натиск и двойни водачи осигуряват точно подаване на етикетите помагайки да се избегнат нагъвания на лентата и замърсявания от печата.


Повече за баркод принтер PD45 може да прочетете на нашия сайт ТУК

Повече за баркод принтер PD45 от страницата на Honeywell може да прочетете ТУК

Булнекс АД е платинен партньор и единствен оторизиран гаранционен и извън-гаранционен сервиз на Honeywell за територията на Република България